Home

Opgericht in 1962, is SEDIC gespecialiseerd in de verkoop van machines in de sector van bulkmateriaal.

Tot op vandaag is SEDIC exclusief vertegenwoordiger in België en het Groothertogdom Luxemburg van de bedrijven behorend bij de JÖST Group en van de firma WÖHWA Waagenbau

 

Binnen de JÖST Group zijn triltechnieken de hoofdactiviteit met applicaties bij het lossen, het transport, de afzeving en zelfs bij thermische behandeling van aggregaten. De zusterbedrijven binnen de Jöst Group garanderen een uitgebreid productgamma dat het grootste deel van het toepassingsgebied overlapt en dit in zowat alle industriële sectoren.

 

WÖHWA Waagenbau bedacht 40 jaar geleden het concept van volumetrische dosering d.m.v. elektrisch bediende schuifafsluiters. Al of niet in combinatie met extractietransportbanden kunnen op deze manier verschillende productsamenstellingen worden bekomen. Het toepassingsgebied situeert zich hierbij meer in de sectoren van de steengroeven en van de zand- en grindindustrie.

 

Door de jarenlange ervaring in de sector kunnen wij u adviseren bij uw project. Dit vanaf de productaanvoer, het verhandelen en afzeven, tot en met de afvoer en de stockage. Advies, projectbegeleiding en installatie, en dit in samenspraak met de klant is waar wij naar streven.